Благодарности от Реализиран Дентален Асистен

Здравейте Д-р Давидова !

Казвам се Вержиния Дикова от гр. Русе.

Пиша Ви с огромна Благодарност към Вас и ЦПО „Хипократ” за възможността да бъда част от първият курс проведен в „Дентална Kлиника Дукови“ в гр.Русе и завършен с отличие благодарение на професионалният екип от лекари на които вие се доверихте и ние също!

На кратко за мен  от собственик и управител на частен бизнес аз стартирах ново начало, превърнах се в „Асистент на лекаря по Дентална Медицина“ в „Клиника Дукови“ страхотно е чувството да бъдеш оценен от лекарите които ме обучиха.

Работих с удоволствие и силна мотивация.

Благодаря им за доверието и препоръките, към днешна дата живея в гр.Варна кандидаствах за работа в Университетски Медико-Дентален център към Денталният факултет в гр.Варна , много важно условие за да бъда поканена на интервю беше „Имате ли завършен курс за „Асистент на лекаря по Дентална Mедицина“ .

Както казах към днешна дата аз вече работя  в Университетски Медико-Дентален център към Денталният факултет в гр.Варна като Дентален Асистент в Хирургично Отделение на пълен работен ден в страхотна среда и рамо до рамо със светилата в тази професия специалисти.

Но ако не бяхте Вие д-р Давидова и“ ЦПО Хипократ“ ,нямаше как да  повярват в мен екипът на „Клиника Дукови“ и екипът на  Университетски Медико-Дентален център към Денталният факултет в гр.Варна

Огромно Благодаря на всички Вас!!!

Call Now ButtonСвържи се с нас по телефона