Добрите партньорства правят чудеса

Горди сме, че успяваме не само да обучим, но и да вдъхновим нашите курсисти за професията Асистент на лекаря по дентална медицина. Благодарим на Дентална клиника Дукови
за чудесното партньорство и публикуваме отзиви на две от нашите курсистки от град Русе.

Мариета:
Казвам се Мариета Ангелова от Русе. Искам да изкажа огромната си благодарност на ЦПО „Хипократ” за проведеното обучение в моя град. От един средностатистически работник, аз се превърнах в човек, обичащ работата и професията си! Обучението, което се проведе, беше на изключително ниво, а онлайн платформата допринесе още повече за добре планираните часове на учене и възможности за още по-добра подготовка. Когато човек е достатъчно мотивиран и има възможността да бъде обучаван в професионална среда, нещата се случват с лекота. Точно това се случи с мен. Благодарение на това обучение в много кратък срок аз успях да започна да практикувам мечтаната от мен професия – асистент на лекаря по дентална медицина. Благодаря за предоставената възможност и за това, че бяхте до нас и никога и на никого не беше отказана помощ, както и точната препоръка, без която нещата едва ли щяха да се получат така добре!

Даниела:
За провеждането на курса разбрах случайно. Работила съм в сферата на търговията и търсех някаква промяна. Курсът беше интересен, но и на моменти труден. Редуват се теоретични модули и изпити върху тях и практическа част. Радвам се, че след положения изпит и дипломирането си, намерих реализация в сферата. В момента научавам и много нови неща, но основата положена по време на курса е незаменима.

Call Now ButtonСвържи се с нас по телефона