Дентален асистент

Искаш ли да се реализираш в сферата на здравеопазването?

Курс "Асистент на лекаря по дентална медицина"

Курсът се провежда в Център за професионално обучение „Хипократ“, а тези, които го завършат успешно, получават държавна диплома от Националната агенция за професионално образование и обучение

Продължителност на обучението
Продължителността на обучението е 960 часа. Голяма част от модулите са базирани в системата за дистанционно обучение, което ви дава възможност да учите когато ви е удобно и където ви е удобно.
Искам да се запиша в следващия курс
Учиш се от най-добрите
Преподавателите са стоматолози, които са се утвърдили и наложили в практиката. Това ти дава възможност да се докоснеш до опита на най-добрите стоматолози и клиники.
Искам да се запиша в курса
Започваш да работиш, още докато учиш
Практическото обучение е над 400 часа. През това време усвояваш практически умения, които ти дават увереността, че можеш, освен че знаеш, да бъдеш асистент на стоматолога. Практическото обучение се провежда в София и при партньорите ни в Пловдив, Русе, Стара Загора и Варна.
Ще се запиша в курса
Държавна диплома, която може да се използва и в ЕС
Завършвайки успешно курса, придобиваш професия (трета степен на професионална квалификация). Имаш диплома, издадена от Национална агенция за професионално образование и обучение, която може да се използва не само в България, но и в останалите страни на ЕС.
Искам да се запиша в курса
Previous slide
Next slide

Какво казват курсистите, които се дипломираха в ЦПО "Хипократ"

Отзиви от курсисти, завършили курса за дентален асистент

Нашите курсисти:

Въпросите, които най-често ни задават:

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.
Call Now ButtonСвържи се с нас по телефона